Baoli versterkt marktpositie met introductie reachtruck range

Met de introductie van een complete serie reachtrucks breidt Baoli zijn gamma intern transport trucks verder uit en zet het Chinese merk een nieuwe, belangrijke stap in de verovering van de Europese markt. De nieuwe ER-familie wordt gepresenteerd tijdens de komende editie van de vakbeurs LogiMAT, van 19 t/m 21 februari in Stuttgart (D).

De reachtrucks uit de gloednieuwe ER-serie van Baoli hebben hefcapaciteiten van 1,6 en 2,0 ton, en bereiken met een hoog restdraagvermogen hefhoogtes tot maximaal 11 meter. De hoogwaardige componenten zijn grotendeels vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strenge Europese eisen. Zo is – naast de aantrekkelijke prijs, waar het merk bekend om staat – ook de kwaliteit gewaarborgd. Zowel de ER16 als de ER20 worden geleverd met elektrische stuurbekrachtiging en kunnen indien gewenst worden voorzien van hoogte- en snelheidsregelingssystemen. Ook zijn er diverse opties leverbaar, waaronder een draadloze camera met monitor. Hiermee heeft de bestuurder ook op grotere hoogte altijd een goed overzicht en zijn een veilige, betrouwbare en efficiënte inzet verzekerd.

Ambitieuze plannen

De uitbreiding van het assortiment magazijntrucks is voor Baoli, onderdeel van de KION Group, een volgende, belangrijke stap richting een groter Europees marktaandeel. Na de opening van een nieuw hoofdkantoor in Italië (2017) richtte de fabrikant zijn pijlen reeds op expansie in de EMEA-markt. Het doel: de 86 landen in de regio binnen twee jaar dekken met zo’n 600 lokale dealers. Professionele support en een service organisatie die aan alle Europese eisen voldoet zijn hierbij essentieel. Baoli heeft hiertoe een centraal Europees spare parts magazijn ingericht en ingebruik genomen. Vanuit dit 14.000 m2 tellende magazijn worden de kwalitatieve reserveonderdelen snel geleverd door heel Europa.
Daarnaast beschikt het bedrijf over een grote vloot kant en klare trucks, die direct uit voorraad leverbaar zijn. De inspanningen hebben ertoe geleid, dat het merk in het afgelopen jaar met maar liefst 20% is gegroeid in de EMEA-markt. In 2018 werd het Baoli-netwerk uitgebreid naar 40 landen, waaronder België en Nederland, en verwelkomde het merk alleen al in Italië 70 nieuwe dealers.

Over Baoli

Baoli levert in Europa een populair programma hef- en magazijntrucks; met in het heftrucksegment elektrische trucks van 1,5 tot en met 3,5 ton hefvermogen, lpg-trucks van 1,5 tot en met 5 ton en dieseltrucks van 1,5 tot en met 10 ton. Het leveringsprogramma magazijntrucks bestaat – naast de nieuwe reachtrucks – uit pallettrucks en stapelaars, zowel in meeloop- als meerijduitvoering. In de Benelux is het intern transportmerk een businessunit van Still.

Tags:

Baoli, Baoli Benelux, Baoli ER-serie, Intralogistiek, LogiMAT 2019, Reachtruck, Reachtrucks

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.