Jungheinrich introduceert wereldpremeur op LogiMAT 2019

Als grootste exposant tijdens de vakbeurs LogiMAT 2019 kondigt Jungheinrich niets minder dan de volgende revolutie in het magazijn aan. Met zijn geheel nieuwe concept breekt de nieuwe ERC 216zi met de bestaande standaard en biedt de stapelaar hogere prestaties, meer veiligheid en meer efficiency. Naast de wereldprimeur presenteert Jungheinrich nog een aantal innovaties op de beurs.

Op de eerste beursdag, om 9.30 uur, wordt de nieuwe ERC 216zi op de stand van Jungheinrich in hal 9 onthuld. “Innovatie is wanneer je telkens weer kunt verrassen”, zegt Jungheinrich bestuurslid voor marketing en verkoop Christian Erlach. “Op LogiMAT 2019 zal Jungheinrich de beursbezoekers opnieuw overtuigen van zijn innovatiekracht. Hoger, sterker en efficiënter geldt ook voor twee andere productpremières op onze stand: Daaronder de nieuwe EFG 6-serie elektrische vorkheftrucks en de innovatieve verticale orderverzamelaar EKS 412, die onze klanten in staat stelt om letterlijk en figuurlijk nieuwe hoogtes te bereiken.”

Grootste exposant

Net als in voorgaande jaren is Jungheinrich weer de grootste exposant op de beursvloer. Op een totale oppervlakte van 1.164 vierkante meter presenteert de leverancier van 19 t/m 21 februari een breed aanbod aan intern transportmaterieel en oplossingen. Ook dit jaar presenteert Jungheinrich uitsluitend trucks met lithium-ion accu’s. “Het is onze passie om niet zomaar een oplossing te vinden, maar de beste oplossing voor onze klanten”, aldus Erlach. Daarom staan volgens het bestuurslid van Jungheinrich bij LogiMAT 2019 de doelstellingen en individuele wensen van de klanten op de eerste plaats.

Beste in zijn klasse

Een ander hoogtepunt van de beurs is de STC – de eerste miniload ontwikkeld door Jungheinrich. “In termen van doorvoercapaciteit, energie-efficiëntie, ruimtegebruik en flexibiliteit is de STC een echt krachtig apparaat en de beste miniload op de markt vandaag de dag. Geen enkel ander systeem in zijn klasse kan de doorvoercapaciteit evenaren”, stelt Erlach.

Meer veiligheid en efficiëntie

Een ander zwaartepunt van de Jungheinrich beurspresentatie is het thema veiligheid. Met zijn producten, oplossingen en adviesdiensten heeft Jungheinrich zich ten doel gesteld, bij te dragen tot een aanzienlijke vermindering van het aantal ongevallen en de veiligheid van personen, magazijnen en goederen permanent centraal te stellen. Jungheinrich gaat potentiële gevaren in het magazijn, die door de toenemende dynamiek en complexiteit van de processen groot zijn, tegen met het zoneCONTROL assistentiesysteem. Dit systeem herkent gevarenzones, geeft intelligente waarschuwingen en kan automatisch de rijsnelheid in deze zones beperken. Jungheinrich zal het nieuwe systeem live presenteren op LogiMAT 2019.

 

Tags:

ERC 216zi, Intralogistiek, Jungheinrich, Jungheinrich ERC 216zi, LogiMAT, LogiMAT 2019

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.