Automatiseringsproject Uniphar geheel op schema

De realisatie van een compleet nieuw automatiseringsproject bij Uniphar in Ierland loopt geheel op schema. Rekening houdend met COVID-19 heeft Inther Group alles in het werk gesteld om samen met de opdrachtgever op een veilige manier de geplande werkzaamheden uit te kunnen voeren waardoor er nu geen vertraging is ontstaan in de algehele planning.

Eind juni 2020 is Inther Group on-site gestart met de installatie en bouw van de nieuwe intralogistiek met als hoogtepunt de opbouw van het 36 meter lange A-Frame. In deze toekomstige operatie speelt het vernieuwde A-Frame van Inther Group een essentiële rol. Het A-Frame is een ideale oplossing in de farmaceutische wereld vanwege de snelle verwerking van complexe orders. Bij dit project komen verschillende innovatieve oplossingen van Inther Group samen in een totaalconcept dat wordt aangestuurd door het Inther LC software systeem (WES).

In de volgende fase zal worden gestart met het functioneel testen van de geleverde systemen. Daarnaast zal het vervolg van de installatie met twee miniload kranen verder worden opgebouwd.

4.500 orderregels per uur

Uniphar is één van de grootste spelers op de farmaceutische markt en levert inmiddels aan 160 landen wereldwijd. Vanuit het 4.400 m2 grote DC in Annacotty worden de ziekenhuizen en apotheken van Ierland beleverd. Dit distributiecentrum zal door Inther Group worden voorzien van een volledig geautomatiseerd logistiek systeem welke tot 4.500 orderregels per uur kan verwerken. Om dit te realiseren heeft Inther Group een systeem ontworpen waarin zowel bewezen als vernieuwde technologieën worden samengevoegd in één totaaloplossing.

Tags:

A-frame, Inther, Inther Group, Intralogistiek, Uniphar

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.