Over ons

Over ons

Logisticsinside.nl is een intralogistiek nieuwsplatform voor professionals in Nederland en België, met een focus op intern transportmaterieel, warehousing, intralogistieke systemen, duurzaamheid, veiligheid en nog veel meer.

Logisticsinside.nl is een initiatief van Theo Egberts (theo@logisticsinside.nl) en Mark Dohmen (mark@logisticsinside.nl) van Buro Andersom en Andersom Testing. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in de intralogistieke uitgeverswereld.

Met niet alleen artikelen, maar ook een groot aantal eigen video’s en testverslagen houdt Logisticsinside.nl de logistieke eindgebruiker op innovatieve en eigentijdse wijze op de hoogte over relevante informatie – zowel via de website als via nieuwsbrieven.

Wilt u adverteren, of een van onze Platinum-, Goud-, Zilver- of Brons-partners worden? Neem contact met ons op via info@logisticsinside.nl.

Heeft u nieuws, white papers, case studies of andere informatie die interessant kan zijn voor onze kijkers? Laat het ons weten via redactie@logisticsinside.nl, of neem contact op met:

 

 

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.