Cabka-IPS presenteert nieuwe productoplossingen op de LogiMAT

Tijdens de vakbeuirs LogiMAT, van 14 t/m 16 maart in Stuttgart, toont Cabka-IPS een aantal nieuwe kunststof transportoplossingen die logistieke processen moeten vereenvoudigen: de Euro E7, de Heilbronner halve pallet en de CabCube 2.0.

De Euro E7 is de meest recente innovatie van het bedrijf. De pallet combineert de voordelen van houten pallets met die van kunststof pallets. De inrijopeningen, de hoogte van het dek en de klossen stemmen exact overeen met de afmetingen van een europallet. De kunststof pallet kan dus probleemloos geïntegreerd worden in automatische opslag- en transportsystemen, die afgestemd zijn op het gebruik van en het werken met de standaard houten pallets. Een ander groot pluspunt voor de gebruikers van de Euro E7 zijn de lage complementaire kosten en het daarmee gepaard gaande hoge rendement, volgens Cabka-IPS.

De Heilbronner halve pallet vormt een milieuvriendelijk en economisch alternatief voor de Düsseldorfer houten pallet en werd ontwikkeld als toekomstig standaardmodel voor productiebedrijven die een hoge automatiseringsgraad hebben. De ladingdrager overtuigt door zijn ergonomische hanteerbaarheid en hoge levensduur. Dankzij de nieuwste RFID-techniek kunnen zendingen op eenvoudige wijze worden getraceerd en kan het volledige beheer van de supply chain verder geoptimaliseerd worden.

De CabCube 2.0 is een opvouwbare grote ladingdrager, voor bijvoorbeeld het rechtstreeks aan de productielijnen aanbieden van producten. Dankzij de productie volgens het spuitgietprocédé blinkt de CabCube 2.0 uit door zijn robuustheid, zijn precisie en zijn lange houdbaarheid, aldus de producent.

Tags:

CabCube 2.0, Cabka-IPS, Euro E7, Heilbronner, Kunststof pallet, Kunststof pallets, LogiMAT, Pallet, Pallets

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.