SSI Schäfer focust op klanten en wereldmarkt

Tijdens de vakbeurs LogiMAT 2017 die van 14 tot en met 16 maart 2017 plaatsvindt in Stuttgart, presenteert SSI Schäfer zich met innovatieve logistieke oplossingen, een wereldwijd aangepaste verkoopstructuur voor geautomatiseerde totaaloplossingen en de nieuwe SSI Schäfer IT Solutions waaronder het IT-specialisme van SSI Schäfer tegenwoordig is gebundeld.

Sinds begin 2017 wordt het IT-specialisme van SSI Schäfer gebundeld en verder uitgebouwd onder de naam SSI Schäfer IT Solutions. Met een IT-huis  bestaande uit meer dan 1.000 experts analyseert, optimaliseert en visualiseert SSI Schäfer de interne logistieke processen om aan de hoge technische eisen van toekomstige klanten te voldoen. SSI Schäfer biedt als magazijninrichter een totaalpakket, waarbij met de logistieke software WAMAS alle niveaus van een magazijn kunnen worden afgedekt. Franz Bauer Kieslinger, CEO van SSI Schäfer IT Solutions: “Tijdens de LogiMAT presenteren wij onze IT-expertise op een eigen IT-stand in hal 7 (stand 7D49). Zo benadrukken wij de hoge relevantie van logistieke software en IT bij de logistieke goederen- en materiaalstroom. De IT-specialisten staan klaar om met behulp van KPI’s en dashboards de mogelijkheden van WAMAS, SAP EWM en LES toe te lichten.”

Branchegerichte focus

Op de hoofdstand in hal 1 (stand 1D21) presenteert SSI Schäfer de nieuwe verkoopstructuur voor geautomatiseerde totaaloplossingen. Op verschillende  branche-eilanden worden referentieprojecten gepresenteerd uit met name de  branches Fashion, Food Retail, Food & Beverage, Retail & Groothandel, Healthcare & Cosmetica en Industrie. “Het is essentieel om de markt van onze klanten te begrijpen en de taal van de klant te spreken”” zegt Harrie Swinkels, directeur van SSI Schäfer Automation. “We hebben gereageerd met een nieuwe, consistente branchegerichte focus op de klant en de markt, waar ook ter wereld.”

Shuttle lift en platform

Live te bewonderen op de hoofdstand in hal 1 zijn het Cuby single-level shuttlesysteem en de technologisch vernieuwde plateaulift LogiMat. Verder is er aandacht voor het innovatieve software-platform LogiVision. Dit platform maakt de raadpleging, planning en uitvoering van logistieke systemen nog efficiënter. Het interactieve framework biedt tal van instrumenten voor inzicht in geïntegreerde projecten met betrouwbare analytische gegevens.

Forum

Welke trends zullen de logistiek drastisch beïnvloeden? Als eerste in de branche verrast SSI Schäfer met een deskundigen forum tijdens de beurs. Onder leiding van presentatrice en journaliste Gesa Eberl van de Duitse tv-zender N-tv treffen verschillende opinieleiders uit de branche zich op de hoofdstand van SSI Schäfer in hal 1. Klaus Tersteegen, Managing Director SSI Schäfer, Neunkirchen, is overtuigd van het innovatieve concept: “Met ‘LET’S TALK – De expertronde van SSI Schäfer’ creëren wij een platform waar gediscussieerd kan worden over toekomstvisies en waar best practice oplossingen van de logistiek kunnen worden gepresenteerd.” In samenwerking met het toonaangevende vakblad ‘Logistik Heute’ wordt het forum live en in samenvattingen verspreid via social media en de microsite ‘lets-talk.ssi-schaefer.com’.

Tags:

LogiMAT, SSI, SSI Schäfer

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.