SSI Schäfer toont noviteiten aan Europese vakpers

Voor het eerst in haar historie ontving SSI Schäfer recent een grote delegatie van de Europese vakpers op haar hoofdkantoor in het Duitse Neunkirchen. De aanbieder van intralogistieke oplossing deelde zijn strategieën en visie op actuele trends. Tevens kreeg de pers een kijkje in het gloednieuwe technologiecentrum en werd een tipje van de sluier opgelicht betreffende de diverse noviteiten die dit jaar worden gelanceerd. Uiteraard was ook Logistics Inside NL aanwezig. Check de video voor de highlights.

“Wij willen de meest effectieve solution provider in de markt zijn en een uniek scala aan producten en oplossingen bieden”, zegt CEO Harrie Swinkels. Om de ambitieuze doelen te realiseren, de snelheid verder te vergroten en de service opnieuw te verbeteren, heeft SSI  Schäfer het afgelopen jaar circa 30 miljoen euro geïnvesteerd in onder meer machines, faciliteiten en processen.
Ook de organisatiestructuur is aangepast. Swinkels: “We zijn van een sales point of view overgestapt naar een benadering per marktsegment. Daarbij onderscheiden we zes marktsegmenten: fashion, healthcare & cosmetics, industry, food & beverage, retail & wholesale, en food retail. Per segment zijn er dedicated IT-groups, zodat onze klanten altijd met de juiste mensen praten en we snel en vakkundig kunnen schakelen op landniveau; dus dicht bij onze klanten.”

Tijdens de bijeenkomst in Neunkirchen toonde SSI Schäfer tevens enkele noviteiten, waaronder een wel heel bijzondere oplossing die later dit jaar tijdens de vakbeurs LogiMAT in Stuttgart officieel wordt geïntroduceerd. Op de openingsdag van die beurs zal dat nieuws ook op deze site wereldkundig worden gemaakt.

 

 

Tags:

Intralogistiek, SSI Schäfer

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.