UniCarriers breidt assortiment elektrische meelooppallettrucks uit

Met de MDW en de MDE presenteert UniCarriers voor het eerst een elektrische meelooppallettruck met een centraal geplaatste dissel en middenwiel. Mede dankzij de hefhoogte van 220 resp. 735 mm, presteren de pallettrucks gemakkelijk op steile en oneffen vloeren. De nieuwe elektrische meelooppallettrucks zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik en per direct leverbaar.

De compacte elektrische meelooppallettrucks zijn bijzonder veelzijdig en breed inzetbaar. Geschikt voor diverse toepassingen als het interne transport op de korte afstand, het order verzamelen en geschikt voor gebruik op de vrachtauto. Naast de bestaande range elektrische pallettrucks met excentrisch (uit het midden) geplaatste dissels, zijn de compacte MDW en MDE modellen voor de fabrikant een welkome aanvulling op het productportfolio. De dissel heeft ergonomisch vormgegeven handgrepen, voorzien van anti slip en de bedieningselementen bevinden zich direct binnen handbereik van de gebruiker.

Hoogste hefhoogte in klasse

De MDW heeft een maximumsnelheid van 6 km/h en en is leverbaar met hefcapaciteiten van 1.600, 1.800 of 2.000 kg. Met een hefhoogte van 220 mm is de truck marktleider bij de elektrische pallettrucks. De hefhoogte maakt de truck bij uitstek geschikt om op steile hellingen en oneffen oppervlakken goederen eenvoudig, snel en veilig te transporteren. Met de optionele 375 Ah batterijcapaciteit is de MDW de ideale oplossing voor het snel laden en lossen van vrachtwagens. De MDE is geschikt voor lasten tot 2.000 kg en heeft een restdraagvermogen van 700 kg bij de maximale hefhoogte van 735 mm. Tijdens het orderpicken kan de gebruiker de pallet op een ergonomische werkhoogte brengen. Beide modellen beschikken over twee prestatiemodi, te activeren via de hoofdschakelaar, zodat de gebruiker zelf kan kiezen voor een lager energieverbruik.

Om de trucks optimaal geschikt te maken voor de gewenste toepassing, kan de basis truck worden aangevuld met diverse opties, zoals een diepvriesuitvoering voor het werken tot –35° C, een beugel om accessoires aan te bevestigen, een laststeunrek en LED werklampen.

Tags:

Elektrische palletwagen, Elektrische palletwagens, Elektropallettruck, Elektropallettrucks, Intralogistiek, Pallettrucks, UniCarriers

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.