IFOY Award ondersteunt start-ups met een eigen categorie

Voor het eerst in de geschiedenis hebben intralogistieke start-ups een aparte plaats bij IFOY. De IFOY Award, wereldwijd gezien als de belangrijkste intralogistieke prijs, introduceert een speciale categorie waarin nieuw opgerichte bedrijven hun innovaties kunnen inzenden voor de wedstrijd. Aanmelden kan tot 30 oktober 2018.

Of het nu gaat om shuttles, robots of AGV’s, om drones of vrachtfietsen, software of hardware: alle oplossingen die in de intralogistiek worden gebruikt kunnen meedingen naar de prestigieuze award. De enige voorwaarde is dat een prototype of een volwaardige toepassing beschikbaar is. “Een aanvraag of nominatie is vooral voor starters de moeite waard. Wie een IFOY Award wint, of alleen al de finale haalt, krijgt wereldwijde bekendheid”, weet Anita W├╝rmser, voorzitter van de IFOY-jury.

In december beslist een jury van 28 hoofdredacteuren van toonaangevende internationale logistieke titels uit 19 verschillende landen welke apparaten en oplossingen naar de finale gaan. Tijdens de testdagen in maart 2019 ondergaan de genomineerden individueel op maat gemaakte testen, waaronder het IFOY-testprotocol met zo’n 80 criteria en de wetenschappelijke IFOY Innovation Check.
De juryleden en hun adviserende teams beoordelen de finalisten ook zelf, alvorens ze hun stem uitbrengen.

De deelnamevoorwaarden en het aanvraagformulier kunnen worden aangevraagd bij het IFOY-kantoor (www.ifoy.org).

Tags:

IFOY, IFOY Award

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.