A-Safe introduceert nieuwe kolombescherming

A-Safe voegt de Colum Guard toe aan zijn productgamma. De nieuwe kolombeschermer is eenvoudig te installeren en biedt optimale bescherming, meldt de producent. De Column Guard is ontwikkeld met schokabsorberende technologie om te zorgen dat de kolom beschermd blijft en aanrijdingen worden afgewend.

In vergelijking met stalen beschermers is de Column Guard eenvoudig te installeren en te deinstalleren. De montageduur bedraagt slechts 5 minuten. Bovendien bestaat de Column Guard uit componenten die gemakkelijk vervangen kunnen worden.
De nieuwe bescherming is bovendien modulair opgebouwd en daardoor voor alle kolommaten beschikbaar. Het is tevens mogelijk om de Column Guard te stapelen, zodat kolommen op elke hoogte beschermd zijn.

Absorberend vermogen

De kolombeschermers zijn gemaakt van semi-flexibel en slagvast materiaal met een groot absorberend vermogen. Door middel van hoeksegmenten met afgeronde hoeken wordt de kolom beschermd tegen aanrijdingen. Hierdoor zorgt de Column Guard voor kostenbesparing op onderhouds- en reparatiekosten.
Naast de representatieve uitstraling krijgen werknemers een veiliger gevoel. Kolommen zijn onderdeel van de bouwkundige draagconstructie van een pand. Ook kunnen ze onderdeel zijn van de draagconstructie van een mezzanine. Bescherming van kolommen tegen aanrijdingen is dan ook cruciaal.

Kracht geabsorbeerd

De aanrijdbeveiliging van A-Safe is dankzij het unieke productieproces flexibel. Bij een onverhoopte aanrijding wordt de vrijkomende kracht geabsorbeerd en afgevoerd. De beschermer zelf keert vervolgens terug naar zijn originele vorm. Als gevolg hiervan is er minder schade aan vloer en materieel en is een duurzaam representatieve uitstraling gegarandeerd.

Tags:

A-Safe, Aanrijdbescherming, Column Guard, Intralogistiek, Kolombeschermer, Kolombescherming, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.