• Compacte meeloopstapelaar Hyster

Compacte Hyster stapelaars voor detailhandel

Werken in krappe ruimten, dat is waarvoor de nieuwe Hyster stapelaars zijn ontworpen. Het maakt ze heel geschikt voor de detailhandel, zoals supermarkten en doe-het-zelf-zaken. Door de compacte maten verloopt het stapelen, opslaan, picken en transporteren in smalle winkelpaden snel en veilig. 

Het gaat om de S1.0E-1.2E-serie van Hyster Europe, in Nederland geleverd door Heffiq.  De compacte meeloop-stapelaars zijn multi-inzetbaar en zijn een aanvulling op de bestaande S1.0-1.6 serie. Dankzij hun compactere afmetingen zijn de nieuwe E-modellen handig bij het ondersteunen en samenstellen van pakketten, assemblage, productieprocessen of lijnaanvoeractiviteiten en ook voor het transporteren van goederen van of naar een ontvangstdock of verzamelplaats.
De machines heffen ladingen tot 1,2 ton tot een hoogte van 2,38 m. Lichtere ladingen gaan tot maximaal 4,18 m hoogte. De vorken kunnen bovendien worden aangepast aan een ergonomische werkhoogte voor orderverzameling.

Kans op schade beperkt  
De rijsnelheid van de elektrische stapelaars is begrensd tot 6 km/u. Daarbij hebben de stapelaars een hoge handelingssnelheid en reageren ze nauwkeurig. Dat is gunstig voor de productiviteit in opslagruimten, goederen kunnen ook in smalle paden vlot worden opgeslagen en verplaatst.
De compacte afmetingen verkleinen daarbij de kans op schade aan producten. Dat geldt ook voor het goede zicht door de mast. De vorken zijn duidelijk zichtbaar waardoor bestuurders goed overzicht op de werkvloer hebben. Dit alles draagt bij aan snellere cycli en beperking van productschade. Het lage energieverbruik beperkt bovendien de kosten.

Masten en opties

De stapelaars zijn te koop met een eentraps FFL-mast (Full Free Lift) of twee-traps NFL-mast (Non-Free Lift). Als optie kan een toegang tot de truck met pincode worden toegevoegd. Ook kan de truck gereedgemaakt worden voor koelhuis-toepassing. Verder zijn er diverse opties voor last- en aandrijfwielen en kan de truck worden voorzien van het Hyster Tracker systeem. Dit systeem geeft inzicht in de prestaties van de machinevloot zoals kostenbeheer, productiviteit en impactregistratie.

Robuust
De stapelaars zijn robuust gebouwd en hebben een stalen frame. Afgedichte stekkers en kappen beschermen de elektrische componenten tegen vuil. De beschermkappen kunnen snel verwijderd worden voor onderhoud.

Tags:

Compact, Detailhandel, Hyster, Hyster Europe, Krappe ruimten, Meeloop-stapelaar, Orderpicken, Productschade, Stapelaars

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.