Heffiq voegt li-ion-ion ready pallettrucks toe aan assortiment

Met de Hyster P2.0-3.0S serie voegt Heffiq drie krachtige, nieuwe meerijd pallettrucks toe aan het assortiment. De multifunctionele trucks beschikken over een reeks uitgebreide innovaties, zijn volledig ‘lithium-ion-ready’ en bieden maximale bescherming voor de bestuurder.

De nieuwe pallettrucks beschikken over een hefcapaciteit tot 3 ton en zijn geschikt voor de meest zware omstandigheden. De serie vervangt de huidige succesvolle P2.0S-2.5S range. In vergelijking met zijn voorganger beschikt de truck over een volledig nieuw ontwerp. Zo zijn verbeteringen aangebracht bij het vorkontwerp, de bediening van de disselkop en op het gebied van ergonomie. Verschillende rij modi maken het mogelijk om de snelheid aan te passen aan de werkomstandigheden en de vaardigheden van de bestuurder.

Lithium-ion ready

De nieuwkomer is ‘lithium-ion-ready’ en herkent de lithium-ion of loodzuurbatterij. Hierdoor hoeven geen parameters worden gewijzigd en is de machine gebruiksklaar als bijvoorbeeld wordt overgestapt op lithium-ion batterijen.

Ergonomie en bescherming

Voor een optimale bescherming en maximaal comfort van de bestuurder ontwierp Hyster drie verschillende uitvoeringen. De gebruiker kan kiezen tussen zijarmen, zijbescherming en achter bescherming. De rubberen vloermat biedt uitstekende grip voor de voeten van de bestuurder. Optioneel kan de truck worden uitgerust met een in hoogte verstelbare disselarm, zodat de stuurarm wordt aangepast aan de lengte van de bestuurder.

Met een uitgebreid assortiment aan opties is de truck geheel aan te passen aan de inzetsituatie. Zo is een voetsensor beschikbaar die de truck automatisch uitschakelt wanneer de voeten van de bestuurder niet worden gedetecteerd. Andere opties zijn toegang via pincode, een coldstore uitvoering, diverse veiligheidslampen en een uitgebreide keuze aan verschillende vorkafmetingen.

Lage gebruikskosten

De nieuwe serie platform pallettrucks is geproduceerd van hoogwaardig materiaal. De robuuste componenten en de betrouwbare elektrische aandrijving, zorgen voor langdurige inzet van de machine. Verder is de truck eenvoudig te onderhouden, wat zorgt voor lage gebruikskosten.

Tags:

Elektrische pallettruck, Heffiq, Hyster, Hyster P2.0-3.0S, Intralogistiek, Li-ion, Lithium-ion technologie, Meerijd pallettruck, Pallettruck

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.