Still introduceert nieuwe RX20-serie met elektrificerende show

Still ïntroduceerde eind januari in haar eigen ‘Still Arena’ in Hamburg de gloednieuwe RX20 heftruckserie tot 2 ton hefvermogen. De serie is volledig nieuw ontwikkeld en biedt een hoge productiviteit bij een laag energieverbruik. De introductie in Hamburg ging gepaard met een bijzonder energieke show. We ‘high lighten’ het deel met een opmerkelijke act uit Zwitserland met lichteffecten en verrassende bewegingen.
Houd deze website in de gaten, want meer details over de nieuwe RX20-serie volgen spoedig.

 

De nieuwe RX20 serie wordt geleverd in 3- en 4-wieluitvoering en een hefcapaciteit tot 2 ton.

De vierwielmodellen zijn uitgerust met de ‘Compact Pendelas’ die ook door ander lid van de Kion Group (Linde) wordt gebruikt. Het systeem biedt maximale stabiliteit met de meest compacte draaicirkel.

De compacte truck biedt meer beenruimte voor de bestuurder dan voorheen en een optimaal zicht op de vorkpunten en het werkgebied.

Een andere noviteit is het display met touchscreen en individueel programmeerbare knoppen om aan de meest gewenste instellingen te voldoen.

De introductie in Hamburg ging gepaard met onder andere een opmerkelijke act uit Zwitserland met lichteffecten en verrassende bewegingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de RX20 zijn de zeer hoge productiviteit bij een zeer laag energieverbruik.

 

Tags:

Energie, Heftrucks, Still

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.