Niet één, twee, of drie, maar vier ‘Veiligste Magazijnen’

De prijs voor ‘Het Veiligste Magazijn’ heeft in beide categorieën dit jaar een dubbele winnaar opgeleverd. In de categorie ‘grote magazijnen’ werden Schneider Electric uit Helmond en DHL Supply Chain uit Bergen op Zoom met goud beloond voor hun inzet op het gebied van veiligheid, ergonomie en welzijn. Voor DHL Supply Chain was dat trouwens niet de eerste keer. In 2006 werd hetzelfde dc de allereerste winnaar van de veiligheidsprijs. Schneider Electric deed ook al eens eerder mee. Het bedrijf werd afgelopen editie nog tweede.

In de categorie ‘kleine magazijnen’ (tot 25 medewerkers) was de hoogste eer weggelegd voor Janssen Biologics uit Schiphol-Rijk en Abbott Biologicals in Olst. Beide bedrijven namen eveneens in het verleden reeds deel aan de prestigieuze competitie. Abbott wist in 2013 de eerste plaats te bemachtigen, Janssen werd in 2008 tweede.

Jumbo Supermarkten uit Breda, Docdata Fulfilment in Waalwijk en Fast & Fluid Management uit Sassenheim, deden voor het eerst een gooi naar de eretitel. De nieuwkomers moesten genoegen nemen met respectievelijk zilver in de categorie ‘groot’ en een eervolle vermelding in de categorie ‘groot’ en binnen de categorie ‘klein’.

De jaarlijkse prijs om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, is een initiatief van BMWT, EVO, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Tempo-Team en Logistiek.nl.

Tags:

BMWT, Dag van het Magazijn, Het Veiligste Magazijn, Prijs Veiligste Magazijn, Veiligheid, Veiligste Magazijn

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.