Aanmeldingen NKIT 2018 bij Bavaria stromen binnen

In de afgelopen weken stroomden de aanmeldingen voor de 21ste editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) binnen. Van de maximaal beschikbare startbewijzen is inmiddels tweederde vergeven. Het bewijst eens te meer dat veiligheid voor steeds meer bedrijven een speerpunt is. Dat geldt zeker ook voor gastheer Bavaria. Binnenkort leggen warehouse manager Anouk van Dijk en Hans Raats, coördinator ompak- en intern materieel, bij de bierbrouwer in een video op deze site uit waaróm veiligheid voor de organisatie zo belangrijk is en hoe het mede-organiseren van het NKIT daarbij helpt. Houd de site dus goed in de gaten.

Het NKIT is een veiligheidskampioenschap voor intern transport. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Deelnemers zijn professionele gebruikers van intern transportmiddelen en hebben hiervoor een passende instructie gehad. Tijdens het NKIT rijden ze op 6 verschillende trucks en krijgen verschillende opdrachten. De totaalsom bepaalt wie wint.

Het NKIT 2018 is mede mogelijk dankzij: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, Heffiq Slim Intern Transport, GNB Industrial Power, Meijer Special Equipment, BMWT Train, Trône Seating en Boels Training.

Tags:

BMWT Train, Boels Training, GNB Industrial Power, Heffiq Slim Intern Transport, Jungheinrich, Meijer Special Equipment, NKIT, NKIT 2018, Toyota Material Handling, Trône Seating, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.