BLOM opleidingen investeert in locaties, materieel en mensen

Als een van de grootste opleiders op het gebied van intern transport timmert BLOM opleidingen aan de weg. Investeringen in locaties, personeel en materieel dragen bij aan een flinke stijging van het aantal cursisten.

Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag heeft BLOM opleidingen eerder dit jaar twee nieuwe instructeurs aangenomen. Daarnaast zullen met ingang van 1 mei de opleidingslocaties in Assen en Heerlen weer volledig actief zijn. Na de heropening kunnen cursisten op de locaties terecht voor onder meer cursussen voor het veilig werken met een heftruck, reachtruck of stapelaar.
Tevens investeerde de opleider in materieel.  Met de aanschaf van 3 orderverzameltrucks zorgt BLOM opleidingen, naar eigen zeggen als enige in Nederland, voor een landelijk dekkend netwerk met betrekking tot de opleiding veilig werken met de deze trucks.

De investeringen lijken hun vruchten te werpen. In het eerste kwartaal melden 6.000 cursisten zich bij de opleider. Dat is een stijging van 20% ten opzichte van een jaar eerder. “De stijging van het aantal cursisten is een ontwikkeling waar wij ontzettend blij mee zijn. Dit is voor ons de bevestiging dat wij opleidingen aanbieden die de veiligheid en productiviteit in het magazijn vergroten”, laat commercieel manager Maarten Dullaert weten.

Tags:

BLOM, BLOM Opleidingen, Cursus, Heftruck cursus, Heftruckopleiding, Heftruckopleidingen, Opleiden

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.