Dexion richt nieuw warehouse Huisman Group in

Dexion neemt de inrichting voor zijn rekening van het nieuwe magazijn van de Huisman Group in Wijchen. De palletstellingen van de leverancier worden 10,5 meter hoog en bieden plaats aan bijna 6.700 europallets. Vanwege flow-channel-eisen en het handhaven daarvan, adviseerde Dexion een liggerlengte van 2.700 mm. Deze lengte geeft direct de oplossing voor een beperkte puntlast op de vloer en maakt locatiebeheer eenvoudiger.

Het magazijn, dat nog deze maand in gebruik genomen wordt, zal een hoge vullingsgraad van gemiddeld 93% realiseren. In de nieuwbouw zal de logistiek dienstverlener de opslag verzorgen van verschillende soorten pallets voor derden. Ook ondersteunt de Huisman Group haar klanten door ook het orderverzamelen en uitleveren te verzorgen.

Voor die orderverzamelactiviteiten worden de onderste lagen voorzien van slankere liggers in combinatie met stalen roosterborden. Dit zorgt voor 650 strekkende meter aan picklocaties. De gekozen liggeruitvoering bespaart ruimte en biedt in toekomstige situaties evengoed de mogelijkheid om 3 pallets tot 600 kg te plaatsen.

Tags:

Constructor Dexion, Dexion, Magazijninrichting, Palletstellingen, Stellingen, Warehousing

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.