DSV en Slimstock bundelen krachten in voorraad management

DSV Global Transport & Logistics, een logistieke dienstverlener met vestigingen in meer dan tachtig landen, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Slimstock, leverancier van software voor voorraadoptimalisatie. Een team voorraadspecialisten binnen DSV houdt zich al ruim dertien jaar bezig met supply chain optimalisatie bij klanten. De kennis en software van Slimstock zal hen hierbij ondersteunen.

“Klanten verwachten tegenwoordig meer van ons dan alleen warehousing, order fulfilment en distributie. Ze hebben behoefte aan een logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus. Deze strategische partnerovereenkomst is voorgekomen uit een jarenlange relatie en onderstreept ons commitment om voorraadoptimalisatie integraal onderdeel van onze dienstverlening te laten uitmaken”, stelt Meinderdjan Botman, Chief Commercial Officer bij DSV Solutions.

Eric van Dijk, de CEO van Slimstock, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met DSV: “Veel bedrijven worstelen met voorraden en hun positie binnen de supply chain. Samen met DSV hebben we een quickscan ontwikkeld waarmee we voor DSV-klanten snel het verbeterpotentieel inzichtelijk kunnen maken. Op basis hiervan kunnen we ze gericht helpen hun supply chain prestaties te verbeteren, net zoals we dat bij Slimstock inmiddels al voor bijna duizend andere bedrijven hebben gedaan.”

Eerste klant in de startblokken

De eerste klant van DSV waarvoor de software van Slimstock wordt ingezet is een autodealer-organisatie in Zuid Africa. Het bedrijf heeft zijn logistieke operatie al uitbesteed aan DSV. In een pilotproject gaat de logistiek dienstverlener nu ook de voorraad beheren en optimaliseren, gebruik makend van de software van Slimstock.

Tags:

DSV, DSV Global Transport & Logistics, DSV Solutions, Slimstock, Voorraad management, Voorraadbeheer, Voorraadmanagement

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.