Fronius presenteert accu laadtechnologie op IMHX 2016

Tijdens de vakbeurs IMHX, van 13 t/m 16 september in Birmingham, presenteert Fronius innovatieve oplossingen voor het laden van tractiebatterijen. Met een breed scala van producten en diensten zegt de technologie-leider uit Oostenrijk gegarandeerd kostenbesparingen te kunnen realiseren voor haar logistieke klanten.

Beursbezoekers krijgen de gelegenheid om zich vertrouwd te maken met een breed scala aan producten van het bedrijf op stand V80, in hal 12. Hoogtepunt is het Ri charging proces, een eigen ontwikkeling van Fronius. Ri charging vermindert energieverlies, zowel bij aanvang van het laadproces als gedurende de laadcyclus, en reduceert zo energiekosten en CO2-emissies. Tegelijkertijd verhoogt een ‘ultra coole’ en beheerste lading de levensduur van de batterij aanzienlijk, aldus de producent.

De Fronius Selectiva acculaadsystemen maken het mogelijk om verschillende soorten batterijen te laden met behulp van de Ri laadproces. Zo kunnen inkoopkosten worden gereduceerd, processen worden vereenvoudigd en laadprocedures worden gestandaardiseerd. De nieuwe Selectiva modellen in de 2 kW en 3 kW vermogenscategorieën – ontworpen voor 24 en 48 V tractiebatterijen – zijn eveneens te zien op IMHX. Voor alle Selectiva laders biedt Fronius een uitgebreide garantie van vijf jaar.

Daarnaast toont Fronius haar ‘Cool Battery Guide Easy‘ informatie en management systeem; een oplossing voor optimaal gebruik van de batterij pool.

Tags:

Accu, Accu's, Batterij, Batterijen, Batterijlader, Batterijladers, Energie, Fronius, IMHX, Lader, Laders

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.