Heffiq opent deuren voor klanten en belangstellenden

Op donderdag 11 mei opent Heffiq zijn deuren voor klanten en belangstellenden. Tijdens een leerzame en leuke middag maken bezoekers kennis met het volledige assortiment van producten en diensten van Heffiq en dat van 20 partners en leveranciers. Het overkoepelende thema is veiligheid.   

Voor de Open Dag 2017 heeft Heffiq het naastgelegen pand in Vianen volledig ingericht als beursvloer. Meer dan 20 partners en leveranciers laten de laatste innovaties en veiligheidstips zien op het gebied van intern transport. Bij de verschillende stands worden bezoekers voorzien van tips, demonstraties en uitgebreid advies.

Diverse innovatieve veiligheidsoplossingen komen bij de verschillende stands aan bod. Zo toont Ravas met Safe Load een slimme oplossing waarbij de heftruck niet te zwaar beladen kan worden. Trelleborg biedt met zijn Pit Stop Tyre zowel een veilige als kostenefficiënte oplossing op het gebied van heftruckbanden. Verder geeft brandstofcelproducent Nuvera bezoekers een kijkje in de duurzame toekomst van intern transport met waterstof oplossingen.

De nieuwste meerijstapelaar van Hyster wordt voor het eerst aan bezoekers onthuld tijdens de Open Dag. Ook is de recent ontwikkelde Lithium-ion 8 tons elektrische heftruck één van de publiekstrekkers.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om onder begeleiding de heftruckvaardigheden bij te spijkeren door een parcours af te leggen. Ook is er een heftrucksimulator aanwezig waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn.

Tijdens deze informatieve dag worden klanten en bezoekers getrakteerd op een uitgebreide Smoker Proeverij. Verder kunnen bezoekers zich met een drankje terugtrekken op het terras.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van Heffiq.

Tags:

Heffiq, Intralogistiek, Ravas, Trelleborg, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.