NKIT 2017 bij Scania Production in Zwolle. Save the date!

De 21ste editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT, vindt in 2017 plaats bij Scania Production in Zwolle. Datum: zaterdag 24 juni. Zet hem in de agenda, doe mee of kom kijken. Het wordt beslist meer dan de moeite waard.

De inschrijving voor het NKIT 2017 gaat in januari van start en verloopt via www.nkit.nu. Logistics Inside is de officiële mediapartner van het event en zal regelmatig informeren over de stand van zaken rondom het populaire veiligheidskampioenschap. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Schrijf dan nu in voor de gratis nieuwsbrief.

Thuiswedstrijd

Bij het NKIT tonen de deelnemers hoe veilig en beheerst zij omgaan met intern transportmiddelen zoals heftrucks, reachtrucks en pallettrucks. Degene die binnen de gestelde tijd de minste veiligheidsfouten maakt, wint het NKIT.
Dat deed in 2016 Bram ter Bruggen van Scania Production het best. Hij verdedigt zijn titel in eigen huis en dat maakt dit kampioenschap extra bijzonder. Ook speciaal is de beoogde opzet van het NKIT bij Scania in Zwolle. De beschikbare locatie maakt het mogelijk om één groot centraal evenement op te stellen waarbij vrijwel alles in dezelfde ruimte plaatsvindt. Dit maakt het NKIT overzichtelijk, spannend én gezellig.

Tags:

Heftruckchauffeur, Heftruckchauffeurs, Nederlands Kampioenschap Intern Transport, NKIT, NKIT 2017, Veiligheid, Veiligheidswedstrijd

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.