Schrijf nu in voor NKIT 2017 bij Scania Zwolle

De inschrijving voor de 21ste editie van het NKIT, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, is geopend. Via de website nkit.nu kunnen professionele gebruikers van intern transportmiddelen zich aanmelden voor dit spannende veiligheidskampioenschap. Het NKIT 2017 vindt plaats bij Scania Truck Production in Zwolle, op zaterdag 24 juni a.s.

Doel van het NKIT is het promoten en verhogen van het vakmanschap rondom intern transportmiddelen. Hef- en magazijntrucks zijn de ruggengraad van menig logistieke operatie, maar ook de bron van vele ongelukken en bijna-ongelukken. Een veilige inzet is daarom cruciaal.

Op het NKIT tonen professionele gebruikers van intern transportmiddelen hun vakbekwaamheid. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Het werk in één keer goed doen, daar gaat het om en vrijwel altijd gaat dit samen met een vlotte prestatie. Correcties vragen meestal meer tijd dan een veilige aanpak die meteen goed is.

Aan het NKIT 2017 kunnen maximaal 60 chauffeurs deelnemen.

De volgende sponsoren hebben hun ondersteuning inmiddels toegezegd:

Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport en Meijer Handling Solutions.

Tags:

Heffiq, Intern transport, Jungheinrich, Meijer Handling Solutions, Nederlands Kampioenschap Intern Transport, NKIT, NKIT 2017, Toyota Material Handling Nederland, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.