Laatste startbewijzen voor NKIT 2018 bij Bavaria in Lieshout

Het NKIT 2018, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, vindt dit jaar plaats bij bierbrouwer Bavaria in Lieshout. Datum: 3 november a.s. Inschrijven is nog steeds mogelijk, maar het aantal resterende startbewijzen is beperkt. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Op het NKIT kunnen maximaal 60 rijders starten. Iets meer dan een week voor de start van het veiligheidskampioenschap zijn er nog 9 startplaatsen vrij. Begin volgende week, vanaf maandag 29 oktober, stromen de aangemelde rijders van de reservelijst in en daalt de kans op een startplaats.

Het NKIT wordt voor de 21ste keer georganiseerd en is een veiligheidskampioenschap voor professionals binnen het intern transport. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Deelnemers zijn professionele gebruikers van en/of betrokkenen bij intern transportmiddelen en hebben hiervoor een passende instructie gehad. Tijdens het NKIT rijden ze op 6 verschillende trucks en krijgen verschillende opdrachten. De totaalsom van de uitslagen bepaalt wie zich een jaar Nederlands Kampioen mag noemen.

Tags:

Intralogistiek, Nederlands Kampioenschap Intern Transport, NKIT, NKIT 2018, Veiligheid, Veiligheidswedstrijd

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.