NKIT 2018 bij bierbrouwer Bavaria

Het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT, vindt dit jaar plaats bij bierbrouwer Bavaria in Lieshout op zaterdag 3 november a.s. Het wordt de 21ste editie van het veiligheidskampioenschap waarin vakmanschap en kwaliteit voorop staan. 

Doel van het NKIT is het promoten en verhogen van het vakmanschap rondom intern transportmiddelen. Hef- en magazijntrucks zijn de ruggengraad van menig logistieke operatie, maar ook de bron van vele ongelukken en bijna-ongelukken. Een veilige inzet is daarom cruciaal.

Op het NKIT tonen professionele gebruikers van intern transportmiddelen hun vakbekwaamheid. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Het werk in één keer goed doen, daar gaat het om en vrijwel altijd gaat dit samen met een vlotte prestatie. Correcties vragen meestal meer tijd dan een veilige aanpak die meteen goed is.

Aan het NKIT 2018 kunnen maximaal 60 chauffeurs deelnemen. De inschrijving voor het NKIT is nog niet geopend en zal naar verwachting vanaf 1 juni mogelijk zijn. Meer info op www.nkit.nu.

De volgende sponsoren hebben hun ondersteuning inmiddels toegezegd:
Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport, Boels Training, Trône Seating, GNB Industrial Power, BMWT Train en Meijer Handling Solutions.
Logistics Inside NL is de vaste mediapartner van het NKIT.
Winnaar van de vorige NKIT was Bram ter Bruggen, heftruckchauffeur bij Scania Truck Production.

Tags:

BMWT Train, Boels Training, GNB Industrial Power, Heffiq Slim Intern Transport, Jungheinrich Nederland, Meijer Handling Solutions, NKIT, NKIT 2017, Toyota Material Handling, Trône Seating, Vakmanschap, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.