Heftruckkampioenschap NKIT 2018 opent inschrijving

Vanaf vrijdag 1 juni is de inschrijving voor het Nederlands Kampioenschap Intern Transport NKIT 2018 geopend. Professionele gebruikers van intern transportmiddelen kunnen zich aanmelden voor het kampioenschap. Dit jaar vindt het NKIT plaats bij bierbrouwer Bavaria in Lieshout op zaterdag 3 november a.s. In totaal is er ruimte voor 60 deelnemers.

Deelnemers kunnen zich individueel voor het NKIT aanmelden, maar de grootste groep bestaat traditioneel uit bedrijventeams. Per onderneming kunnen maximaal drie rijders ingeschreven worden. Daarnaast is het mogelijk om  twee reservekandidaten aan te melden. Als op maandag 29 oktober de startlijst nog niet vol is, dan stromen automatisch de reservedeelnemers in. Dit laatste gebeurt op volgorde van aanmelding.

Vakmanschap intern transport

Doel van het NKIT is het promoten en verhogen van het vakmanschap rondom intern transportmiddelen. Hef- en magazijntrucks zijn de ruggengraad van menig logistieke operatie, maar ook de bron van vele ongelukken en bijna-ongelukken. Een veilige inzet is daarom cruciaal.

Op het NKIT tonen professionele gebruikers van intern transportmiddelen hun vakbekwaamheid. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Het werk in één keer goed doen, daar gaat het om en vrijwel altijd gaat dit samen met een vlotte prestatie. Correcties vragen meestal meer tijd dan een veilige aanpak die meteen goed is.

Sponsoren

De volgende sponsoren hebben hun ondersteuning inmiddels toegezegd: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport, Boels Training, Trône Seating, GNB Industrial Power, BMWT Train en Meijer Handling Solutions. Logistics Inside NL is de vaste mediapartner van het NKIT.

 

Tags:

2018, Bavaria, BMWT Train, Boels Training, GNB Industrial Power, Heffiq Slim Intern Transport, Jungheinrich Nederland, Meijer Handling Solutions, NKIT, Toyota Material Handling, Trône Seating

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.