Linde HeftruckCup 2017 gewonnen door Bram Luteyn

Bram Luteyn van J.M. Luteyn uit Uithuizermeeden heeft de Nederlandse Linde Heftruckcup 2017 gewonnen. In een spannende finale was hij de andere deelnemers net te snel af. De Linde HeftruckCup werd gehouden bij MotracLinde in Zwijndrecht. Dit jaar verschenen 40 heftruckchauffeurs aan de start.

In twee voorrondes toonden de deelnemers hun snelheid en behendigheid op afwisselend een hef- en een reachtruck. Ook werd er gelet op veiligheid en werd de theoriekennis van de deelnemers gemeten.
De zes beste chauffeurs, gemeten over beide voorrondes en de theorieronde, namen het tegen elkaar op in de finale. Daarin bleek Bram Luteyn niet te evenaren. Op het podium werd de kampioen vergezeld door Franklin Eenkhoorn van Betap Tufting uit Genemuiden (zilver) en Peter de Bruin van Smeermiddelen Industrie de Oliebron in Zwijndrecht (brons).

Het drietal zal Nederland vertegenwoordigen op de Internationale Staplercup in Aschaffenburg, Duitsland. Onder het oog van 20.000 toeschouwers en vijf televisiezenders, strijden zij daar tegen heftruckchauffeurs uit de hele wereld.
Het evenement vindt plaats op 14 t/m 16 september aanstaand.

Tags:

HeftruckCup, Linde, MotracLinde

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.