Nieuwe fulfilment center bol.com vraagt topprestatie Dexion

Bol.com opende onlangs zijn nieuwe eigen fulfilment center in Waalwijk. De anderhalf jaar durende bouw van het acht voetbalvelden grote centrum is een van de grootste projecten uit de geschiedenis van bol.com. Het fulfilment center is een van de meest duurzame gebouwen in de Benelux. Eerder dit jaar werd het onderscheiden met een internationale BREEAM award voor duurzaamste bouwproject in de categorie industriële gebouwen.

Het nieuwe fulfilment center biedt ruimte voor ongeveer een miljoen verschillende artikelen (7 miljoen items) en zal een grote bijdrage leveren aan een betrouwbare en snelle levering van e-commerce bestellingen in Nederland en België. Het werk achter de schermen is al net zo indrukwekkend.
Met de logistieke krachtinspanning reed magazijninrichter Dexion tijdens de eerste 2 bouwfasen maar liefst 163 trailers aan magazijnstellingen het terrein aan de Pakketweg in Waalwijk op. Het montageteam kreeg enkele weken om deze installatie op te bouwen en heeft de klus in recordtijd volbracht.

Tags:

Dexion, Intralogistiek, Magazijninrichting

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.