Nieuwe Hyster stapelaar met twee ton hefcapaciteit

Hyster heeft een nieuwe meeloopstapelaar gelanceerd met een hefcapaciteit van 2 ton. Deze stapelaar is ideaal voor het stapelen en oppakken van pallets uit stellingen tot een hoogte van 4 meter, bijvoorbeeld in magazijnen van doe-het-zelfzaken, kleinschalige opslagomgevingen, of bij productieactiviteiten met zware lasten. Het nieuwe S2.0 model wordt toegevoegd aan de S-serie, die afgelopen jaar is gelanceerd en hefcapaciteiten beidt van 1 tot 1,6 ton.

De S2.0 is betrouwbaar, robuust en compact en biedt het laagste energieverbruik in zijn klasse, aldus importeur Heffiq. De stapelaar heeft een snelle acceleratie en haalt rijsnelheden tot 6 km/uur. Hierdoor beschikt de machine over uitstekende prestaties en een hoge productiviteit over korte en middellange afstanden. De rijsnelheid van de stapelaar is uiterst nauwkeurig te bedienen waardoor de productiviteit toeneemt. Vooral in gebieden met veel inkomende of uitgaande goederen. De machine is ook geschikt voor orderpicking omdat de vorken op een ergonomische werkhoogte kunnen worden ingesteld.

De nieuwe stapelaar beschikt over een tweetal heffuncties die apart kunnen worden bediend. Zo is er een snelle en een langzame hefbediening. Ook is het mogelijk om proportioneel te heffen, dit zorgt ervoor dat  zware ladingen heel fijngevoelig kunnen worden bediend. De tweetraps mast zorgt ervoor dat de bediener maximaal zicht heeft op de lading.

 

Tags:

Heffiq, Hyster, Hyster S2.0, Stapelaar, Stapelaars

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.