Strategische uitbreiding Inther Group in Noord-Amerika

System integrator Inther Group heeft een nieuwe locatie geopend in San Francisco, Californië. Met de uitbreiding hoopt de leverancier zijn positie op de Amerikaanse markt te verstevigen.

Inther was al actief op de Amerikaanse markt met een locatie in Monroe, North Carolina, maar opent een extra locatie om klanten over heel Amerika beter te kunnen bedienen.

Focus wereldwijd

Inther Group heeft de afgelopen jaren successen geboekt over de hele wereld en daarbij meerdere logistieke automatiseringsprojecten uitgevoerd voor gerenommeerde klanten, zoals Estée Lauder, Skechers, General Motors, Medtronic, Stryker, Alibaba en JD.com.
Naast de traditioneel belangrijke markten in Europa en Azië focust de van origine Nederlandse aanbieder zich nu meer en meer op de belangrijke groeimarkt in de Verenigde Staten.

‘Groeiende interesse’

Inther zal in de VS vooral bedrijven ondersteunen die logistieke automatiseringsplannen hebben. De key focus richt zich op e-commerce en fijnmazige distributielogistiek, zowel voor verladers als voor 3PL.
“In Noord-Amerika bestaat een groeiende interesse in onze systeemoplossingen”, zegt Managing Director Martijn Herder. “Zowel door het toevoegen van extra expertise als onze verdere toekomstplannen geven we aan dat wij ook actief willen zijn in deze markt.”

Tags:

Inther Group, Inthjer, Intralogistiek, System integrator

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.