Trone Seating groeit hard met unieke stoel

Veel bereikt in vier jaar

Trône Seating uit Zaltbommel is sterk gegroeid. Vier jaar na de start en de introductie van de eerste Trône stoelen in 2018, zitten er al honderden heftruckchauffeurs op een echt goede heftruckstoel. Op de LogiMAT vakbeurs in Stuttgart leggen ze uit hoe dat is gekomen.

Sarah en haar vader Frans-Jozef van Seumeren van Trône Seating uit Zaltbommel: “Uniek om als vader en dochter zo’n ontwikkeling door te maken en chauffeurs te helpen aan een veel gezondere en veilige zitplaats.”

De vakbeurs LogiMAT Stuttgart vond plaats van 31 mei tot en met 2 Juni en trok duizenden bezoekers uit Noord-West Europa en daarbuiten. Ook bij Trône Seating was het regelmatig erg druk op de stand. “We hebben wat de verstelmogelijkheden betreft een unieke stoel en dat spreekt de zowel grote als kleine bedrijven aan”, stelt Sarah van Seumeren van Trône Seating tijdens de LogiMAT. “Alles is elektrisch verstelbaar, we hebben een geheugenmodule als je met meerdere chauffeurs dezelfde stoel deelt, en sinds kort ook een CE-goedgekeurde driepuntsgordel voor de High-Back versie.”

 

Sinds de start van het familiebedrijf in 2018 is het hard gegaan. Inmiddels rijden er al honderden chauffeurs rond op een écht goede heftruckstoel die nauwkeurig op de persoon instelbaar is. “Niet alleen horizontaal ten opzichte van het stuur en met een kantelbare rugleuning, maar ook door de zitdiepte en de hellingshoek van de zitting”, legt Sarah uit. “De combinatie van het uitschuifbare zitvlak en de kantelverstelling zorgt ervoor dat je als chauffeur niet gaat zitten, maar dat je in de stoel wordt ‘gezet’. Je heupen, de bovenbenen en de onderrug, alles wordt optimaal ondersteund.”

Unieke driepuntsgordel

Na de introductie in 2018 van de Trône Low-Back stoel met uitschuifbare rugleuning is inmiddels ook de High-Back versie beschikbaar die nog meer ondersteuning biedt. Deze stoel is uitermate geschikt voor de driepuntsgordel die onlangs aan het assortiment werd toegevoegd. De nieuwe gordel houdt de chauffeur nog beter op zijn plaats bij calamiteiten en is makkelijker te gebruiken dan de standaard tweepuntsgordel. “Het systeem is voorzien van twee automatische gordelrollers zodat je heel makkelijk de gordel kunt sluiten en openen”, demonstreert Sarah. “De gesp is op elke gewenst hoogte te brengen en daarmee werkt alles heel soepel en plezierig.”

Tags:

Heftruckstoel, Intralogistiek, LogiMAT, LogiMAT 2022, Stoel, Trône Seating

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.