Nieuwe Movexx voor distributiecentrum Jumbo Supermarkten

Sinds deze zomer maakt ook het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten in Veghel gebruik van een nieuwe Movexx machine. De T3500 variant van Movexx International uit Veenendaal moet het personeel ondersteunen bij het verwerken van retour gekomen rolcontainers emballage.

De speciaal aangepaste machine verlicht het fysiek zware werk en maakt de werkzaamheden efficiënter. Rolcontainers die eerst handmatig door een geleiderail naar een volgende afdeling binnen het dc geduwd moesten worden, kunnen nu met een druk op de knop en minimale fysieke inspanning verplaatst worden.

Door het gebruik van een afstandsbediening is het niet meer noodzakelijk dat twee mensen tegelijk de rij rolcontainers verwerken. Nadat de medewerker aan het begin van de lijn de rolcontainers heeft klaargezet, kan deze zijn werkzaamheden elders vervolgen. Via de afstandsbediening kan een medewerker aan het einde van de lijn de Movexx het werk laten doen. Door deze werkwijze kan in eenzelfde tijd het dubbele aantal rolcontainers verwerkt worden.

Dankzij de combinatie van een krachtige 600W elektromotor en ingebouwde accupack van 75Ah is de T3500 in staat om een hele shift de rijen rolcontainers voort te duwen.

Tags:

Intern transport, Movexx

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.