A-Frame van Inther: bewezen en vernieuwde technologie

Inther Group is de eerste Nederlandse logistieke system integrator die het A-Frame, een technologie voor item picking die veel in de farmacie wordt gebruikt, op de markt zet. Deze volautomatische oplossing voor het snel verwerken van complexe bestellingen is een ‘proven technology’, die door Inther verder geoptimaliseerd is. Op de vakbeurs LogiMat, van 10 t/m 12 maart in Stuttgart, wordt het vernieuwde A-Frame gepresenteerd.

Dit A-Frame garandeert de grootst mogelijke productiviteit en een optimale materiaalstroom, zelfs bij piekbelastingen. Het presteert perfect bij veel orders met veel verschillende kleine artikelen die een gelijkende verpakking hebben, stelt Inther. Het A-Frame van de system integrator onderscheidt zich door een hoge mate van flexibiliteit; de productkanalen zijn instelbaar waardoor twee kolommen verpakkingen in één dispenser passen. Intelligente ‘ejectors’ zorgen voor een volautomatische, veilige en maximale verwerking van producten. Ook berekent een sensor de hoogte en daarmee het aantal artikelen in de kolom, inclusief de verrekening van een gemeten ‘indeukpercentage’. Deze extra kwaliteitscontrole bewaakt de voorraadstand van de verpakkingen. Zo kan het personeel dat in het magazijn bijvult optimaal worden ingezet en blijft het aantal navulfouten laag.

Het A-Frame verzamelt tot 5 producten per seconde per ejector, verplaatst artikelen tot 1 meter per seconde, bevat een hoogte-verificatie en biedt de gebruiker up-to-date voorraadbeheer. Met deze oplossing wordt een constant hoge kwaliteit geboden en beweegt het warehouse soepel en efficiënt mee met de dynamiek van de artikelstroom en de marktontwikkelingen.

Tags:

A-frame, Inther, Intralogistiek, Item picking

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.