Veel animo voor NK Intern Transport 2017

Direct na het openen van de inschrijving voor het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) ontving de organisatie al de eerste aanmeldingen. De animo is groot; na een kleine week is al 20 procent van het maximale aantal aanmeldingen binnen. Het NKIT 2017 vindt plaats bij Scania Truck Production in Zwolle op zaterdag 24 juni a.s. Er kunnen maximaal 60 rijders meedoen.

Op het NKIT tonen professionele gebruikers van intern transportmiddelen hun vakbekwaamheid. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt en het werk in één keer goed doet. Vorig jaar was dat Bram ter Bruggen van Scania en dat was mede de reden voor zijn werkgever om het kampioenschap dit jaar naar Zwolle te halen.

Het Nederlands Kampioenschap Intern Transport wordt voor de 21ste keer georganiseerd. De inschrijving staat open voor professionele gebruikers van intern transportmiddelen. Aanmelden kan via de website www.nkit.nu. Wees er snel bij, want vol is vol.

De volgende sponsoren hebben hun ondersteuning inmiddels toegezegd: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport en Meijer Handling Solutions.

Tags:

Heffiq, Jungheinrich, Meijer Handling Solutions, Nederlands Kampioenschap Intern Transport, NKIT, NKIT 2017, Toyota Material Handling Nederland, Veiligheid, Veiligheidswedstrijd

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.