Dexion richt magazijn in voor nieuwbouw Terlouw Autogroep

Eind 2016 is de bouw gestart van het nieuwe pand van de Terlouw Autogroep uit Arnhem. Constructor Dexion werd uitgenodigd om een plan te maken voor de gehele inrichting van het magazijn.

Voor de opslag van auto-onderdelen, werd gekozen voor legbordstellingen. De accu’s worden opgeslagen in speciale accustellingen. Deze legbordstellingen zijn voorzien van een stevig roosterlegbord waar lekbakken onder worden geplaatst, zodat bij een eventueel lekkende accu de vloeistof veilig opgevangen wordt. De legbordstellingen op de begane grond worden voorzien van een verdiepingsvloer met daarboven opnieuw legbordstellingen. Daarnaast komen er op de verdiepingsvloer bandenstellingen voor de opslag van winter- en zomerbanden.

Doordat voor alle toepassingen in het magazijn gebruik wordt gemaakt van de componenten van de Dexion legbordstellingen, ontstaat er één geheel. De verzinkte afwerking van de legbordstellingen zorgt voor een strakke en robuuste uitstraling.

Eind mei start Constructor Dexion met de inrichting van het magazijn. In totaal worden 365 meter legbordstellingen, 5 meter accustellingen en 205 meter bandenstellingen geplaatst.

Tags:

Constructor Dexion, Dexion, Legbordstellingen, Magazijn, Magazijninrichting, Magazijnstellingen, Stellingen, Warehouse

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.