Heffiq breidt programma uit met Hyster UT-serie

Met de UT-serie introduceert Hyster een serie betaalbare hef- en magazijntrucks, die speciaal ontwikkeld is voor basis applicaties waarin minder wordt gevraagd van de machine.

“De nieuwe UT-serie geeft bedrijven meer opties om te kiezen voor een machine die past bij de behoefte én het budget”, stelt Rob O’Donoghue, Director Solutions Europa, Midden-Oosten en Afrika, bij Hyster. “In de juiste inzet zijn dit betrouwbare no-nonsense machines, die eenvoudig zijn te onderhouden.”

Alledaags gebruik

De UT-serie speelt in op de groeiende vraag naar betaalbare trucks, die geschikt zijn voor alledaags gebruik. Met name bij basis applicaties, waarbij de machine een aantal uur per dag wordt ingezet. De eerste beschikbare machines zijn de H2.0-3.5UT LPG en diesel trucks, met een hefcapaciteit tot 3,5 ton. Op het gebied van magazijntrucks biedt de UT-serie de P2.0UT-S platform pallettruck met een hefcapaciteit van 2000 kg en de S1.5UT stapelaar, die 1500 kg hefcapaciteit heeft. Verdere UT-heftrucks en magazijnoplossingen worden in 2020 aan het assortiment toegevoegd. Zo verschijnt de elektrische 4 wiel UT-heftruck in maart van dit jaar.

Ruim assortiment

De UT verbrandingsheftrucks zijn een aanvulling op de bewezen XT en FT-serie van Hyster. De aangekondigde elektrische UT-heftruck completeert de succesvolle elektro trucks (XNserie). “Met dit uitgebreide assortiment, bieden we voldoende opties om in te spelen op de behoefte van onze klanten”, vertelt O’Donoghue.

Hyster kenmerken

Alle trucks uit de UT-serie zijn gebouwd volgens de vertrouwde Hyster kwaliteitsnormen, met het oog op gebruiksvriendelijkheid en bestuurderscomfort. De machines zijn gemaakt met duurzame componenten. Verder is de truck eenvoudig te onderhouden, wat zorgt voor een lage total cost of ownership.

Ook bij deze nieuwe serie kunnen gebruikers vertrouwen op de hoogwaardige service, ondersteuning, back-up en onderdelenvoorziening via Heffiq, de lokale dealer van Hyster in Nederland.

Kijk hier voor het hele overzicht.

Tags:

Heffiq, Heffiq Slim Intern Transport, Heftrucks, Huster UT-serie, Hyster, Intralogistiek, Magazijntrucks, UT-serie

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.