Jungheinrich pakt twee Red Dot design awards

Jungheinrich behoort tot de winnaars in de Red Dot Award competitie van 2016. Daarmee schaart het bedrijf zich bij illustere namen als Ducati Motor Holding SpA, Ferrari, McLaren Automotive en Microsoft Corporation.

Dit jaar deden deelnemers uit 57 landen, met gezamenlijk 5.200 producten en innovaties, een gooi naar de Red Dot Award, voor producten met een onderscheidend design.

In de categorie ‘voertuigen’ ontving Jungheinrich een award voor de nieuw ontworpen ECE 225 horizontale orderverzameltruck. De truck overtuigde de internationale jury voornamelijk met een verbeterde rijveiligheid, als gevolg van zijn reflectoren en dagrijverlichting. Daarnaast bleken de ruime werkplek – met talloze ergonomische eigenschappen – en de nieuw ontworpen bedieningselementen – voor een efficiënte en comfortabele dagelijkse werking – doorslaggevend.

Het multifunctionele JetPILOT stuurwiel, standaard op alle Jungheinrich ECE horizontale orderverzameltrucks, slaagde er zelfs in de ‘Best of the Best’ onderscheiding te ontvangen in de categorie ‘Voertuig accessoires’. Dit jaar was die eer – de hoogste individuele onderscheiding in de internationale competitie – slechts toegestemd aan 1,5% van alle inzendingen. De jury was onder de indruk van de uitstekende ontwerpkwaliteit van de JetPILOT.

Tags:

ECE, JetPILOT, Jungheinrich, Red Dot, Red Dot Award

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.