Jungheinrich wint MX Award voor product innovaties

Jungheinrich is beloond met een MX Award voor haar product innovaties. De prijs ging naar de fabriek van Jungheinrich in Landsberg. “Met een sterke positie, succesvolle innovaties en vele ideeëngeneratoren ligt Jungheinrich voor op haar concurrenten. Het modulaire concept maakt een productiegeoriënteerde individualisering mogelijk. Het is een voorbeeld van slimme oplossingen. De fabriek in Landsberg is bovendien zeer modern, duurzaam en klaar voor verdere groei”, stelde Thomas Wimmer, president van de logistieke associatie BVL, tijdens de uitreiking.

Marc Ehrmann, directeur van de Jungheinrich fabriek in Landsberg, nam de prijs opgetogen in ontvangst: “Met de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten bevestigt Jungheinrich haar toonaangevende positie. We investeren continu in onderzoek en ontwikkeling. Die innovatiecultuur is al sinds onze oprichting onderdeel van ons bedrijf”, reageerde hij.
Jungheinrich ontwikkelt in Landsberg elektrische palletwagens in alle soorten en maten. De fabriek is in hoge mate geautomatiseerd. Lak- en lasrobots zorgen voor de productie van palletwagens, grondstoffen worden veelal automatisch aangevoerd. De fabriek produceert volgende laatste industriële inzichten en werd in 2009 geopend.

Het Manufacturing Excellence Netwerk beoordeelt jaarlijks best practices van de industrie in Duitstalige landen. Er worden MX Awards uitgereikt in vijf categorieën. Ook is er één speciale prijs. De awards worden ondersteund door het Duitse Ministerie van Economie en Energie en hebben als doel om krachten van de Duitse industrie te herkennen en nieuwe ‘standaards te bepalen’.

Tags:

Award, Innovatie, Jungheinrich, MX Award

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.