SSI Schäfer geeft nieuwe inzichten en tips tijdens Webwinkel Vakdagen

Op 18 en 19 januari 2017 zal SSI Schäfer wederom met een stand aanwezig zijn tijdens de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Zowel startende ondernemers als e-commerce professionals kunnen op de stand van de magazijninrichter terecht voor praktische tips en zich laten inspireren aan de hand van diverse praktijkcases.

Het inrichten van een efficiënt magazijn vraagt om een goede voorbereiding. Een op maat gesneden magazijninrichting houdt immers rekening met beschikbare ruimte, logistieke processen, verkeersstromen, toekomstverwachtingen en productspecifieke aspecten, zoals omloopsnelheid, afmetingen en gewicht. Onder meer aan de hand van deze gegevens kan er een efficiënt inrichtingsplan gemaakt worden. Om direct te kunnen reageren op veranderingen in de markt, is het bovendien noodzakelijk om snel voorraadniveaus te kunnen uitbreiden of inkrimpen in flexibele opslagsystemen. SSI Schäfer biedt hiervoor talrijke flexibele, modulaire en eenvoudig uitbreidbare oplossingen. Zo zijn Schäfer magazijnstellingen op elk moment, ook achteraf, uit te breiden met meer secties, andere indelingen en zelfs met één of meerdere tussenvloeren. Webwinkeliers profiteren na de Webwinkel Vakdagen van een deskundig advies inclusief gratis magazijnontwerp.

Over de Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer vindt het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. De beurs wordt gehouden op 18 en 19 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zowel startende ondernemers als e-commerce professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om meer rendement uit online activiteiten te halen, zijn bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 10 succesvolle edities, met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 10.789, volgt in 2017 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

Tags:

E-commerce, Intralogistiek, Magazijn, Magazijninrichting, SSI, SSI Schäfer, Warehouse, Warehousing, Webwinkel Vakdagen

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.