Still sleept drie prijzen in de wacht tijdens eerste KION summit

Still won dit jaar drie KION Value Awards op de KION Summit in Wenen. De prijzen gingen naar de productlancering van de nieuwe RX 20, het CASA-automatiseringsproject en de ontwikkeling van Baoli in de ISP-regio in de categorieën excellentie en samenwerking.

De gemeenschappelijke waarden van de KION Groep (integriteit, samenwerking, moed en uitmuntendheid) vormen al meer dan een jaar de leidraad voor het handelen van de dochterondernemingen uit de groep. Tijdens de KION-top reikte de Raad van Bestuur van de KION Groep prijzen uit aan uitmuntende voorbeelden van waarden uit alle facetten van het bedrijf, de CTO-organisatie en de KION Groep IT.

De prijs werd persoonlijk ontvangen door Oliver Conrad (Senior Vice President BL Sales MHE, SH).

Uitmuntende marktintroductie

Still sleepte onder meer een prijs in de wacht voor de marktintroductie van de RX20. Met de introductiecampagne ‘Let yourself be electrified’ toonde Still zijn uitmuntendheid bij de lancering van nieuwe producten. Kenmerkende elementen van de campagne waren duidelijke kernboodschappen, sterke visuals, een zeer goed verzorgde  persconferentie en een uitgebreide training van het internationale verkoopteam.

Internationaal CASA-project

Sterk teamwork kenmerkte de samenwerking tussen Still en haar automatiseringspartner Dematic in 2018. Samen hebben de twee bedrijven met succes de grotendeels geautomatiseerde goederenstroom geïmplementeerd in het nieuwe Europese distributiecentrum van de CASA International Equipment Chain in Olen, België. Van daaruit worden meer dan 500 vestigingen in heel Europa bevoorraad. De oplossing van Still en Dematic zorgt voor automatische opslag en opvraging in het buffermagazijn en automatische levering van de orderverzamelgebied.

Gordon Riske (CEO KION Group) reikte alle prijzen persoonlijk uit aan de winnaars – in dit geval Giovanni Culici (Managing Director Baoli EMEA).

Succesvolle samenwerking

Still EMEA (ISP Region), Baoli EMEA en Baoli China ontvingen de prijs voor hun succesvolle samenwerking bij de marktintroductie van Baoli in de ISP Region. Zij zijn erin geslaagd een merk te vestigen in nieuwe markten, een geschikte productportfolio te selecteren en een solide distributienetwerk op te zetten.

De KION Value Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Tags:

Baoli, Intralogistiek, KION, KION Group, Still, Still Intern Transport

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.