Wijziging in Europees managementteam UniCarriers

UniCarriers Europe, een dochteronderneming van Mitsubishi Logisnext, benoemt de Zweed Jonas Tornerefelt tot Executive Vice President (EVP) Sales & Marketing. Hij volgt Bengt Kristiansson op, die met pensioen gaat. Jonas Tornerefelt zal op 1 januari 2019 de operationele activiteiten volledig overnemen. Bengt Kristiansson blijft bij UniCarriers Europe als strategisch adviseur van President Masashi Takamatsu.

“Met Jonas Tornerefelt verwelkomen we een logistiek expert in ons team, met 19 jaar ervaring in de intern transport industrie”, aldus Masashi Takamatsu, President van UniCarriers Europe. De nieuwe executive vice president zal Masashi Takamatsu bijstaan om de verkoop- en marketing gerelateerde bedrijfsdoelstellingen te behalen, als het vergroten van het marktaandeel, het uitbreiden van de occasions verkoop en verhuur activiteiten in Europa. Daarnaast is het doel om de verkoopstructuren in heel Europa te standaardiseren. Om deze doelen te bereiken zal Jonas Tornerefelt nauw samenwerken met de negen Europese UniCarriers dochterondernemingen. “Onze producten, diensten en oplossingen worden toegepast in veel verschillende industrietakken. Met de invloed van de toenemende automatisering is het essentieel om de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten te begrijpen en duurzame oplossingen te bieden voor het intern transport”, aldus de nieuwe EVP, die hiermee zijn uitdagingen omschrijft.

Jonas Tornerefelt (52) heeft ruime ervaring in verkoop, marketing, productmanagement en business development van B2B- en B2C-bedrijven. Hij heeft 19 jaar voor Toyota Material Handling Europe gewerkt in verschillende functies, onder meer in de rol van Managing Director van Toyota Material Handling Griekenland. Voor zijn indiensttreding bij UniCarriers was Jonas Tornerefelt, Manager Customer & Consumer Services Scandinavië bij Electrolux.

Tags:

UniCarriers, UniCarriers Europe

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.