Bresam Heftrucks eerste Nederlandse Baoli dealer

Baoli Benelux heet nu ook in Nederland de eerste dealers welkom. Met Bresam Heftrucks uit Etten-Leur zet het merk een grote stap voorwaarts en niet alleen in West-Brabant. Bresam participeert in diverse heftruckbedrijven en biedt Baoli ook aan vanuit Almere, Enschede, Hengelo Gld. en Waddinxveen. 

Het Baoli-concept: een betaalbare, betrouwbare heftruck met de zekerheid van de Kion Groep en de servicesnelheid van de lokale aanbieder spreekt dealers en gebruikers aan. Zo ook Alex Mussers directeur/eigenaar van Bresam Heftrucks. “Er zijn altijd klanten die een betrouwbare machine zoeken, maar daar niet de hele dag inzet voor hebben. Zo maar iets van internet aanschaffen is dan geen goede keuze, want in veel gevallen heb je dan geen garantie of een gedegen service. Met Baoli bieden we als Bresam Heftrucks deze ijzersterke combinatie wel.”

Gedegen achtergrond

Baoli wordt in China geproduceerd en behoort tot de Kion Groep die ook de merken Linde en STILL op de markt brengt. De onderdelenvoorziening verloopt via nachtdistributie centraal vanuit Italië zodat de dealers razendsnel bevoorraad worden. “Baoli past als betaalbaar alternatief prima naast ons A-merk STILL”, wijst Alex Mussers op de 1.8 ton sterke, compleet uitgeruste elektrische driewieler in zijn showroom. “Voor € 399 per maand inclusief banden, batterij en service kan de klant meteen en zorgeloos uit de voeten. En wil hij later toch de truck aanschaffen, dan is de truck zeer gunstig over te nemen, onder meer onder aftrek van de prijs die ze reeds aan huur hebben betaald.”

Afspraak is afspraak

Bresam Heftrucks brengt Baoli onder binnen haar gegarandeerde serviceconcept waarbij afspraak ook echt afspraak is. Het bedrijf staat voor transparantie en robuustheid en draagt deze missie ook uit binnen de andere bedrijfsonderdelen en participaties. Zo horen ook Quick Rentals en H & H Heftruckservice tot de bedrijfsfamilie. Alex Mussers: “Zodoende kunnen we ook klanten in de regio’s Almere, Enschede en Hengelo Gld. snel en goed bedienen. We zullen Baoli ook vanuit deze vestigingen aanbieden en servicen.”

Populair programma

Baoli brengt in Europa een populair programma hef- en magazijntrucks op de markt. Binnen de heftrucks kent het merk elektrische trucks van 1.5 tot en met 3.5 ton hefvermogen, lpg-trucks van 1.5 tot en met 5 ton en dieseltrucks van 1 tot en met 10 ton. Het leveringsprogramma magazijntrucks bestaat uit pallettrucks en stapelaars, zowel in meeloop- als meerijdt uitvoering. De Europese vloot bestaat uit minimaal 400 trucks die direct uit voorraad leverbaar zijn. Baoli Benelux heeft in Hendrik-Ido-Ambacht een showroom met de belangrijkste modellen ingericht.

Tags:

Baoli, Baoli Benelux, Bresam Heftrucks, Intralogistiek

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.