Clark showt nieuwe S-Range op CeMAT in Hannover

Slim, sterk en veilig, zo typeert Clark haar nieuwe S-serie. De volledig nieuwe generatie vorkheftrucks met contragewicht en verbrandingsmotor is het hoogtepunt op de beursstand van Clark op CeMAT 2018.

De Clark S-serie bestaat uit trucks met capaciteiten tussen 2 en 3,5 ton. De S-serie onderscheidt zich niet alleen door de beproefde systeemcomponenten, maar ook door innovatieve digitale technologie├źn en een uitgebreid accessoireprogramma.

Een ander beurshighlight is de elektrische handpallettruck WPio12 met lithium-ionbatterij, die vorig jaar op de markt werd gebracht en zich in deze korte tijd al heeft ontwikkeld tot een verkoopmagneet. Ook de Clark SRX14/16 reachtrucks, met hefcapaciteiten van 1,4 tot 1,6 ton en hefhoogtes tot 10,5 meter zullen op de CeMAT te zien zijn. Ze onderscheiden zich door hun robuuste en ergonomische ontwerp volgens Clarks betrouwbare “build to last” concept.

Andere highlights van Clark in Hannover zijn de krachtige elektrische vorkheftrucks GEX 40-50, ontworpen voor lasten tot 5 ton. Voor zwaardere ladingen met een capaciteit tot acht ton en extreem zware bedrijfsomstandigheden toont Clark de heftrucks van de C60-80 serie met verbrandingsmotorvermogen. Het Clark-portfolio van CeMAT wordt gecompleteerd door de compacte en flexibele elektrische trekkers van de CTX 40-70-serie en een uitgebreid Clark-magazijnassortiment.

De Clark stand bevindt zich op de CeMAT 2018 in Hal 26, Stand L02

 

Tags:

CeMAT, Clark, Handpallettruck, Heftrucks, S-Range

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.