Linde introduceert nieuwe generatie N20 C-orderpickers

Linde Material Handling presenteert een nieuwe generatie orderpickers. In de eerste fase worden acht nieuwe modellen van de Linde orderpicker N20 C geïntroduceerd. De nieuwkomers, met capaciteiten van 1,2 tot 2,5 ton, moeten een soepel, veilig en bovenal kostenbesparend orderverzamelproces mogelijk maken.

Bij het ontwerpen van de nieuwe trucks is speciaal aandacht besteed aan hulpmiddelen voor de gebruikers. Het bedieningsgemak van de standaardtrucks kan hiermee, afhankelijk van de vereiste inzet, verder worden verbeterd.
De lage instaphoogte van slechts 130 millimeter en de brede ingang van het voertuig (428 of 418 millimeter, afhankelijk van het model) maken moeiteloos in- en uitstappen mogelijk. Ergonomisch aangebrachte handgrepen zorgen voor stabiliteit en houvast, ook bij het keren. Een van de opties is een bestuurdersplatform met luchtvering. Wanneer het voertuig over hobbelige vloeren rijdt, dempt dit platform stoten en schokken die belastend en vermoeiend kunnen zijn voor de bediener. De rugleuning is standaard gestoffeerd en kan optioneel worden aangepast aan de lichaamsgrootte van de bediener. Hierdoor kan de bediener tijdens het rijden stabiel staan. Daarnaast is er voor langere ritten of wachttijden een uitklapbare bestuurdersstoel ingebouwd (inclusief een sensor voor bestuurdersherkenning). Optioneel is er voor nog meer zitcomfort een beklede kniebeschermer verkrijgbaar.

Overal zicht op

De Linde N20 C wordt bediend door middel van een nieuw, in hoogte verstelbaar stuur, een van de hoogtepunten van deze nieuwe generatie magazijnvoertuigen. Het ronde stuur is voor optimale grip voorzien van rubber. Het stuur heeft ingebouwde schakelaars voor voor- en achteruit rijden. Deze zijn aan beide kanten te bedienen met duim of wijsvinger. Om te zorgen dat er tijdens het rijden zo weinig mogelijk afleiding is, is het multifunctionele kleurendisplay onder het stuur aangebracht. Hierop kan de gebruiker de belangrijkste informatie over de truck aflezen, zoals de batterijstatus en servicemeldingen.

Intelligent en veilig

Om aanrijdingen en schades te voorkomen heeft de Linde N20 C een hele reeks veiligheidsfuncties. Sommige zijn al ingebouwd, andere zijn optioneel verkrijgbaar. Essentieel voor de bediener, is het zicht op de rijweg en de last. Een andere bijzonderheid is de rem met hydraulische ondersteuning, dit is een van de drie remsystemen aan boord. Bij deze rem wordt de remkracht van de orderpicker aangepast aan het gewicht van de last. Linde Curve Control verlaagt de snelheid op basis van de stuurhoek waardoor de orderpicker in de bochten vertraagt en niet omslaat. Om kostbare aanrijdingsschade aan stellingen, goederen of het voertuig zelf zoveel mogelijk te voorkomen, kunnen er op de voorzijde van het voertuig speciale bumpers worden gemonteerd. Aanvullende opties, zoals krachtige LED-koplampen, de Linde BlueSpot, een panoramaspiegel aan de voorkant, veiligheidsschermen of -roosters voor de mast en diverse beschermrekken voor ladingen, maken het aanbod compleet.
Op verzoek kan de truck ook worden uitgerust met Linde connect, de modulaire fleet management-software van Linde met toegangscontrole, impact registratie en gebruiksanalyse.

Een oplossing op maat

De Linde N20 C is te bestellen als double stacker (D), met lange wielarmen en vorken (LoL), met een schaarheffunctie (LX), met vorklengtes tot wel 3.100 millimeter of als High Performance-uitvoering (HP) voor het model van 2,5 ton. Zo kan de truck aan elke toepassing worden aangepast en zo rendabel mogelijk worden gebruikt. Bijna alle genoemde versies van de Linde orderpickers kunnen optioneel geleverd worden met een heffend sta-platform. Dankzij dit platform zijn alle onderdelen en goederen op een hoogte tot 2., meter veilig bereikbaar.

Als energiebron voor de nieuwe Linde N20 C kan worden gekozen voor de conventionele loodzuurbatterijen, maar ook voor moderne li-ion-batterijen, in combinatie met verschillende laders. Dankzij de grote keuze aan batterij afmetingen (345 Ah tot 620 Ah) is er een passende oplossing voor iedereen. De batterij kan verticaal of horizontaal worden verwisseld.

Tags:

Intralogistiek, Linde, Linde Material Handling, Linde N20, Linde N20 C, MotracLinde, Orderpicker, Orderpickers, Orderverzamelen, Orderverzameltruck, Orderverzameltrucks

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.