Logisnext breidt verder uit met overname Frissen Intern Transport

Logisnext, bekend van de merken UniCarriers en Cat Lift Trucks, heeft per 1 november 2020 Frissen Intern Transport overgenomen. Met de overname heeft Logisnext een nog betere marktdekking in Zuid-Nederland. “Dat draagt absoluut bij aan onze groeiambities”, aldus Erik Koudijs, Managing Director van Logisnext Netherlands.

Erik Koudijs (Managing Director Logisnext Netherlands) en George Frissen (Eigenaar Frissen Intern Transport).

Logisnext en Frissen Intern Transport werken al 25 jaren samen. Frissen Intern Transport is een vertrouwde partner voor ons in de omgeving Limburg”, weet Koudijs. “We zijn blij en trots dat de samenwerking nu bekroond is met deze samensmelting.” Door de overname versterkt Logisnext haar positie in de provincie Limburg. Logisnext had al een vestiging in Venlo. “Daar komt Valkenburg nu bij. Zo zijn we perfect gepositioneerd om onze klanten in Zuid-Oost Nederland te bedienen. Nu en in de toekomst”, stelt Koudijs.

Langdurige relaties

De oorsprong van Frissen ligt in 1954. Frissen is echt familiebedrijf, opgericht in 1954. Onder leiding van George Frissen werd de onderneming de afgelopen 34 jaar gemoderniseerd. In de jaren ’90 besloot George Frissen een pakketuitbreiding door te voeren met o.a. de ontwikkeling van de divisie industrie en de daarin opgenomen intern transport-tak. Frissen is een begrip in (Zuid-)Limburg. Net als Logisnext heeft het bedrijf langdurige relaties met haar klanten. Klantgerichtheid en samenwerking staan in die relaties centraal. “Aan die manier van werken zal niets veranderen”, aldus Koudijs.

George Frissen vult aan: “We hebben altijd gekozen voor strategische partnerships. Dat zorgt voor stabiliteit. UniCarriers is zo’n partner, al 25 jaar lang. Ik ken UniCarriers als een organisatie waar veel kennis aanwezig is, een prettige cultuur heerst en waar de mens centraal staat. Dat juist deze partij Frissen Intern Transport gaat voortzetten, ligt voor mij dan ook voor de hand. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de juiste partij zijn om invulling te geven aan de groeiende vraag naar klantgerichte dienstverlening. En daarmee zowel de continuïteit van deze financieel gezonde onderneming als de werkgelegenheid voor de lange termijn te waarborgen. Met een goed gevoel draag ik het stokje over.”

Tags:

Frissen, Frissen Intern Transport, Heftrucks, Intern transport, Intralogistiek, Logisnext, Magazijntrucks, Mobiel intern transport, UniCarriers

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.