Nieuwe president voor UniCarriers Europe

Unicarriers Europe heeft een nieuwe president. Zijn naam is Masashi Takamatsu en hij heeft per 1 mei 2018 Nobuo Yo opgevolgd op het Europese hoofdkantoor in Mölnlycke (Zweden).
De nieuwe president heeft zijn toekomstplannen inmiddels uitgevouwen. Een belangrijk doel is de groei van het marktaandeel van hef- en magazijntruck merken UniCarriers en TCM in Europa. Ook wil Takamatsu de verhuuractiviteiten en de occasions tak uitbreiden. Bij dit alles heeft hij one-stop-shopping hoog in het vaandel. Zo kunnen klanten op één adres terecht voor hef- en magazijntrucks, voor magazijninrichting en machinebeheer en alle bijbehorende diensten. Dat kan een extra argument zijn om Unicarrier of TCM trucks aan te schaffen.
Masashi Takamatsu heeft ruime ervaring in de directe verkoop in de intern transport industrie. Sinds 2012 was hij president van Unicarriers Asia. Daarvoor werkte hij in Nederland en Zweden voor de UniCarriers voorlopers Nissan en Atlet. Vertrekkend president Nobuo Yo wordt in Japan hoofd  Overseas Sales Division.

Tags:

Atlet, Heftrucks, Masashi-takamatsu, Nissan, Nobuo Yo, One-stop-shoping, UniCarriers

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.