Nederlands Kampioenschap Intern Transport 2018 bij Bavaria groot succes

Jan Boverhof pakt 7e NKIT titel

Jan Boverhof van Schreur Hoogwerksystemen heeft de 21ste editie gewonnen van het NKIT, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport. Met zijn overwinning pakt hij zijn 7e titel veiligste intern transportchauffeur van Nederland. Jacky Meurs van Ceva Logistics Culemborg werd tweede, Gonnie Blenkers van Mead Johnson pakte het brons.

Het NKIT 2018 vond plaats in de exporthal van bierbrouwer Bavaria in Lieshout. In deze grandioze ambiance streden 41 chauffeurs om de vijf ereprijzen. De vierde plaats werd hierbij opgeëist door oud-kampioen Leon van der Vorst van Aviko Rixona Venray. Chris der Kinderen van Bavaria ontving de vijfde prijs.

Het podium van het NKIT 2018 v.l.n.r.: Leon van der Vorst (3e) , Jacky van Meurs (2e) , Jan Boverhof (1ste) , Gonnie Blenkers (3e) en Chris der Kinderen (5e).

Rode lantaarn 

Toyota Material Handling Nederland stelde ook twee prijzen beschikbaar: de laatste in het klassement kreeg letterlijk de rode lantaarn in handen maar dan was niet het enige. De prijs komt in combinatie met een driver clinic voor hem en een groep collega’s. Nieuwkomer Naigel Haime van KLM CARGO Operations ontving onder groot applaus deze aanmoedigingsprijs. De beste nieuwkomer van dit jaar werd eveneens in het zonnetje gezet. Deze eer ging naar Björn Kerkhof van JVB Meat Insiders die op de 29ste plaats in het klassement eindigde.

Bekijk het totale klassement op de uitgebreide nkit website.
Het overzicht is aangevuld met de uitslagen per parcours

Geweldige locatie 

Bierbrouwer Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, bood het NKIT een geweldige locatie. De ruime exporthal was een perfecte ambiance voor het Kampioenschap Intern Transport dat volledig in het teken staat van veilig werken. Bavaria won in het verleden al de 2e prijs voor het Veiligste Magazijn van Nederland. Met het bieden van de locatie voor het NKIT onderstreept Bavaria dat veiligheid altijd op de eerste plaats komt.

Sponsors maken NKIT mogelijk

Het NKIT 2018 werd dit jaar mogelijk gemaakt door de enthousiaste groep sponsoren: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport, Boels Training, Trône Seating, GNB Industrial Power, BMWT Train en Meijer Handling Solutions. De organisatie van het NKIT is in handen van Andersom tekst & organisatie uit Wehl.

 

Fotobijschrift:

Het podium van het NKIT 2018 v.l.n.r.: Leon van der Vorst (3e) , Jacky van Meurs (2e) , Jan Boverhof (1ste) , Gonnie Blenkers (3e) en Chris der Kinderen (5e).

 

Tags:

2018, Bavaria, BMWT Train, Boels Training, Chris der Kinderen, GNB Industrial Power, Gonnie Blenkers, Heffiq, Heftruck, Heftrucks, Intern transport, Jacky van Meurs, Jan Boverhof, Jungheinrich, Kampioenschap, Leon van der Vorst, Magazijntruck, Meier Handling Solutions, NKIT, Rode Lantaarn, Swinkels Family Brewers, Toyota Material Handling, Trône Seating, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.