Panasonic gaat samenwerking aan met ProGlove

Panasonic heeft in het kader van de uitbreiding van haar supply chain oplossingen een samenwerking aangekondigd met ProGlove, leider in ergonomische wearable-technologie voor de industrie. De combinatie van Panasonic Toughbook en ProGlove kan als standalone scanoplossing, of als essentieel onderdeel van voice picking oplossingen worden ingezet.

ProGlove MARK is een slimme scanner voor de industrie die focust op de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. De lichte, robuuste draadloze barcodescanner kan de scantijd tot 50 procent verminderen en fouten met 33 procent reduceren, aldus de aanbieder. De oplossing vervangt meestal wired of draadloze handheld- en ringscanners en zorgt dat operators hun handen vrij hebben voor andere taken.De toepassing is geschikt voor statische, semi-statische en dynamische werkstations in de productie en logistiek, zoals assemblage, goederenbehandeling, kwaliteitscontrole, goederenreceptie en -verzending, picking en materiaaltransport. De ProGlove MARK 2 serie past naadloos in Panasonic’s flexibele voice picking oplossing.

“In de supply chain-omgeving, waar elke seconde telt, is ProGlove de ideale partner voor Panasonic Toughbook”, zegt Jon Tucker, General Manager Solutions en Engineering voor Panasonic Toughbook Europa. “Samen kunnen we oplossingen bieden die elke scantaak in seconden kan afhandelen en een snel rendement op de investering oplevert.”
Manuel Bönisch, VP Strategic Initiatives bij ProGlove, voegt toe: “Met Panasonic hebben we de perfecte partner gevonden om samen met ons robuuste, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren aan de industrie, waardoor we bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving.”

Tags:

Panasonic, Panasonic Toughbook, Pick by voice, ProGlove, ProGlove MARK, ProGlove MARK2, Scanning, Voice picking

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.