SSI Schäfer introduceert Flexi Shuttle op LogiMAT 2018

Op de openingsdag van LogiMAT 2018 lanceerde SSI Schäfer zijn gloednieuwe Flexi Shuttle, een schaalbare single-level shuttle voor goederen met een gewicht tot 50 kg en met een grote verscheidenheid aan laadeenheden en dynamisch instelbare opslaglocaties. Bekijk de video voor meer informatie.

De SSI Flexi Shuttle is een innovatieve oplossing voor ruimtegeoptimaliseerde opslag van dozen, trays en bakken. Het modulaire concept combineert shuttles, liften en stellingen, waardoor flexibele systeemconcepten op maat mogelijk worden, met een optimaal ruimtegebruik en hoge technische prestaties.

Dankzij de universele last-handlingunit met instelbare breedte kan de Flexi Shuttle zich aanpassen aan enkele, dubbele en meervoudige opslag van een breed spectrum aan laadeenheden en afmetingen, zelfs in diepvriesomgevingen.

Het spellingenconcept met dynamisch instelbare opslaglocaties is uniek. Vast toegewezen x-opslagposities vervallen, zodat een geoptimaliseerde inrichting met maximale opslagdichtheid kan worden gerealiseerd. Dit kan zelfs worden bereikt met een grote diversiteit aan laadeenheden en een breed spectrum aan transportafmetingen.

In combinatie met de gepatenteerde 3D-MATRIX-oplossing kan een aanzienlijke prestatietoename worden gerealiseerd, aldus de leverancier. Deze oplossing is niet alleen voorzien van high-performance liften die aan het einde van de gangpaden zijn geïnstalleerd, maar maakt het ook mogelijk om geïntegreerde liften op elke willekeurige plaats in de gangpaden te installeren. Het is dus mogelijk om zeer dynamische oplossingen te combineren met geautomatiseerde opslag, buffering en geïntegreerde sequencing in één systeem.

Tags:

Compacte opslag, Flexi Shuttle, LogiMAT, Opslag, Shuttle, Shuttles, SSI, SSI Schäfer

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.