DSV Solutions breidt buitenopslag Oostrum uit

DSV Solutions Nederland en AVG Infra bedachten samen een oplossing om het buitenterrein bij het warehouse in Oostrum zo in te delen dat terrein kan worden gebruikt voor de opslag van grote kratten, haspels en pallets voor windmolenonderdelen. Met de uitbreiding verhuist de huidige palletopslag, 1.100 m2 groot, van de voorzijde van het pand naar de achterzijde.

De nieuwe opslag wordt gemaakt van betonplaten op een fundering van menggranulaat, zodat het terrein goed begaanbaar is voor de vele heftrucks die bij DSV Solutions rijden.
De voorzijde van het buitenterrein wordt eveneens onder handen genomen. Hier worden straks grote kratten, haspels en pallets opgeslagen en zullen dagelijks grote hoeveelheden windmolenonderdelen worden geladen en gelost uit trailers en containers.

AVG Infra vervangt de half verharding (1.500 m2) door nieuw menggranulaat en twee lagen asfalt. De huidige asfalt verharding (4.200 m2) ondergaat eveneens een grote renovatie en wordt voorzien van een nieuwe laag. Het project zal door AVG Infra worden afgesloten met straatwerk dat aansluit op de nieuwe situatie.

Tags:

AVG Infra, DSV, DSV Solutions, Intralogistiek, Opslag, Warehousing

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.