Stem op de genomineerden voor de Logistica Awards 2019

De genomineerden voor de Logistica Award 2019 zijn bekend. De kanshebbers: Copal Handling Systems, Eurotec, Robomotive en VebaBox Cool Solutions. Bekijk de video’s voor meer info.

Het aantal aanmeldingen voor de Logistica Award was dit jaar groot. De zeskoppige jury was opnieuw lovend over de innovatiekracht binnen het logistieke vakgebied. “De inschrijvingen lopen uiteen van innovatieve verbeteringen aan bestaande systemen tot concrete oplossingen. Maar stuk voor stuk zeer toepasbaar in de dagelijkse logistieke praktijk”, aldus juryvoorzitter René de Koster.

Bekijk ook de video’s van de genomineerden:

Video Copal Handling Systems

Video Eurotec

Video Robomotive

Video VebaBox

Stemmen voor publieksprijs

Er kan online gestemd worden op de genomineerden via het stemformulier van de organisatie. De stemming sluit op vrijdag 01 november 17.00 uur. De winnaar van de publieksprijs wordt tegelijkertijd met de winnaar van de vakprijs bekendgemaakt tijdens vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs Utrecht; op 5 november, om 11:00 uur in het Nieuwscafe.

Tags:

Copal Handling Systems, Eurotec, Intralogistiek, Logistica, Logistica 2019, Logistica Award, Logistica Awards, Robomotive, VebaBox

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.